MEMORIJALNI TURNIR ,, SLOBODAN VUČINIĆ – 2016 „

posted in: Novosti | 0

295

U organizaciji ŠOTOKAN KARATE SAVEZA SRBIJE održan je MEMORIJALNI TURNIR ,, SLOBODAN VUČINIĆ – 2016 ,, dana 03.12.2016.godine u Beogradu sa početkom od 10.00 časova u SC ,, VOŽDOVAC ,, ul. Crnotravska br.4, na kome je nastupao i naš KYOKUSHINKAI KARATE SAVEZ SRBIJE sa svojim Klubovima u FULL – KONTAKT karateu, pored ostalih stilova karatea i to:

1. KYOKUSHINKAI KARATE KLUB ,, KOBRA ,, iz Vrčina

2. KYOKUSHINKAI KARATE KLUB ,, ŠKORPION ,, iz Grocke

3. KYOKUSHINKAI KARATE KLUB ,, POSKOK ,, iz Beograda

4. KYOKUSHINKAI KARATE KLUB ,, LAV ,, iz Pirota

Ova četiri Kluba su uzela učešće sa svojim takmičarima u FULL – KONTAKT karateu , na tatamiju br.5 koji je bio rezervisan za naš Savez.

Učestvovalo je 88. klubova sa 1320. takmičara sa prijateljima iz Rumunije, Makedonije i Crne Gore.

Sensei Dragan Radojčić je ispred njegovog Kluba bio Tehnički organizator koji je izvanredno organizovao ovaj Memorijal, na kome je prisutvovao i predsednik SAVEZA ZA TRADICIONALNI KARATE i SRPSKE KARATE KONFEDERACIJE Prof. dr.Vladimir Jorga 9.DAN, koji je na otvaranju i održao prigodan govor.

Naš Savez je učestvovao kao i svake godine sa svojim takmičara i ujedno izvršio proveru svojih boraca – fajtera, koji će u narednoj 2017. godini učestvovati za reprezentaciju Srbije na Internacionalnim takmičenjima u FULL – KONTAKTU i KATAMA.

 

UPRAVA SAVEZA