KYOKUSHINKAI KLUB ,,KOBRA“ iz Vrčina osnovan je 08.03.2008.godine, gde je prethodno od 11.10.2004.godine započeo sa radom kao KARATE SEKCIJA ,, VRČIN ,, u stilu KYOKUSHINKAI gde je predsednik sekcije bio Sensei Slavko Simonović i sekcija se nalazila u sastavu KARATE KLUBA ,, GORNJI VOŽDOVAC ,, iz Beograda, gde je predsednik Kluba i KKUS bio Prof. Momčilo Ivaz – Ganga 7.DAN koji je na našu žalost iznenada preminuo 2008.godine, a koji je veoma snažno podržavao našu Upravu da klub predje i osamostali se kao KARATE KLUB ,, KOBRA ,, u stilu KYOKUSHINKAI.

Prvi predsednik i osnivač ,, KOBRE ,, bio je Sensei Slavko Simonović koji je Klub proširio sa novim članovima a koji postaju jedan od vodećih klubova u Srbiji po rezultatima osvajanja medalja u KATAMA i KUMITE ( Full – contactu ).

Klub se nalazi u sastavu KYOKUSHINKAI FEDERACIJE SRBIJE i takmiči se u KUMITE ( borbama ) i KATAMA ( formama ).

Klub u svojim redovima ima osvojeno jedno III.mesto na Evropskom prvenstvu u Bugarskoj – 2014.godine kao i jedno III.mesto osvojeno na Svetskom prvenstvu u Grčkoj – 2015.godine.

Takodje ima šampiona Balkana I mesto osvojeno na Balkanskom Prvenstvu u Bugarskoj – Sofia 2019.godine kao i DVA Vice šampiona balkana osvojivši dva II mesta nastupajući za reprezentaciju ( KFS – IFK ) u KUMITE – borbama u Full Kontaktu.

Klub broji preko 30. članova od poletaraca do seniora u muškoj i ženskoj ekipi, koji se takmiče kako za klub tako i za reprezentaciju ( KFS – IFK ) sa velikim uspehom, i osvajači su preko 1000 medalja na svim nivoima.

 

TRENINZI SE ODRŽAVAJU:

TRENAŽNI CENTAR ,, KOBRA ,, Vrčin, ul.Save Kovačevića br.17

TERMINI TRENINGA: VRČIN

Ponedeljak, sreda i petak od 19.00 – 23.00 časova ( rad po grupama )

 

Facebook: Kyokushinkai Klub Kobra

E-mail: karate.klub.kobra@gmail.com

INFO: + 381 ( 69 ) 642 100.

 

Događaji koji se dešavaju o klubu može pratiti na LINKU.